e cigg top 5 produkter i Sverige

Idag ska vi gå igenom 5 stycken olika e cigg produkter som är bra att handla och använda inom Sverige.

Listan är gjord baserad på utomstående fakta genom läkare och specialister för sluta röka metoder. Och forskning inom ämnet med mycket information och kunskap av nikotinbaserade nikotin produkter.

Nummer 1

smok-x-priv-225w-tfv12-prince-tc-kit

SMOK X-Priv 225W

SMOKTECH är ett företag med mycket bra produkter för e cigg och ecigg. SMOK som dom också kallas. Har ett gediget rykte om att tillverka både fräscha och snygga produkter för både nybörjare och avancerade användare. X-PRIV är en produkt som är mest inriktad till den senare kategorin. Med mycket avancerade funktioner såsom volt och Watt inställningar etc. Man måste dock köpa två stycken extra 18650 batterier. För att få igång den men allting finns att köpa på Ecocig.se

+++++ 5st Plus får denna produkt för sin design och funktionalitet. Den fungerar utmärkt att sluta röka med och är ett mycket bra alternativ med nikotin till vanliga cigaretter.

En fantastisk elcigg som inte bara är snygg utan också ger mycket rök. Eller som man i Vape Sverige kallar det: ”Ånga”.

Jag fullkomligt älskar den här produkten och kan inte tänka mig en bättre e cigg istället för vanliga cigaretter. Jag handlade den direkt i Ecocig´s Bästa E cigg butik i Stockholm.

Nummer 2 En riktig E cigg

startpaket-torpedo-svart

Ecocig Startpaket Torpedo

Det här är ett E cigg startpaket som inte går av för hackor. Helt klart Sveriges bästa och mest prisvärda startpaket för dig som ska gå ifrån vanliga cigaretter över till ecigg. Smakerna man får med i startpaketet är av mycket god kvalité. Och har vunnit flera priser på mässor runt om i världen för just sin kvalité och smak.

Du får alltså med tre stycken tobakssmaker som är speciellt framtagna för att smaka så likt en tobakscigarett som möjligt. Elcigg som följer med är också den speciellt utformad med en specialtillverkad förångare. Som gör att smaken blir väldigt likt en riktig cigarett med nikotin.

Ecocig påstår sig ha hjälpt över 3000 människor i Sverige att lyckats sluta röka. Och det är verkligen någonting bra för statistiken. Ecigg beräknas idag som en av de bästa metoderna. För att just sluta röka och många inklusive mig själv räknas in till denna skara.

Jag gillar verkligen smakerna och kan inget annat än att hålla med om att dom verkligen smakar som en cigarett. Dark Tobacco var verkligen en höjdare.

Ska man Sluta röka så är detta verkligen rätt verktyg och produkt. Det finns inte många e cigg för nybörjare som mäter sig i denna kvalité.

Nummer 3

joyetech-ego-aio-svart-vit

Joyetech eGo AIO Startkit

En produkt för alla som bara fungerar. Så skulle man snabbt kunna summera den här produkten. Helt klart en av de bästa e-cigarett vi har provat och den har så mycket kraft. I en sån liten förpackning att det är häpnadsväckande.

Ett mycket bra pris under 300kr hos ecocig och dom har även bundlat ihop den. Med sina e-juice så att du kan få den som ett startpaket.

Jag kan starkt rekommendera denna ecigg som fungerar både för den avancerade användaren men även nybörjare. Dvs den levererar mycket ånga som avancerade användare kräver men samtidigt mycket enkel att jobba med och använda.

Jag har rekommenderat denna till alla mina vänner som jag stöter på och som vill sluta röka vanliga cigaretter.

Nummer 4

aspire-breeze-aio E cigg
aspire-breeze-aio E cigg

aspire breeze AIO

En liten sak i en liten förpackning men ack så mycket känsla och kvalité den levererar. Mycket rök och en fantastisk smak. Man kan knappt tro att det är en elcigg men. Det är det verkligen och den fungerar utmärkt att sluta röka med. Det är så här en riktig sluta röka produkt ska se ut. Egentligen skulle man placera den här på Top 1 positionen bara för sin enkelhet och fantastiska smak.  Men eftersom detta är min lista och jag är lite avancerad användare så måste jag välja en produkt. Såsom X-priv bara för att flasha och styla bland mina Vape polare ;).

Nummer 5

Det finns faktiskt ingen nummer 5 för dom flesta e cigg. Är bra och valet att välja en bra ecigg är så himla individuellt. Att det går egentligen inte att göra en sån här lista seriös. Utan allting beror på vem som provar och vem som smakar. Jag menar du gillar Cigaretter, jag gillar e-cigarett och min kusin gillar fotboll.

Det blir lite konstigt men detta är ialf mina rekommendationer. Lycka till att sluta röka och tänk på att ska du handla e cigg så. Finns det en butik i Stockholm som är perfekt och professionell, nämligen: Ecocig.se .

Lämna ett svar